Az interneten is lehet tanulni
Rólunk Szolgáltatásaink Egyéb Információ
  
     
Szaknyelvi tanfolyamok

“For a kid from Small Street I did very well on Wall Street…”


Rendelje meg tőlünk pénzügyi, szervezési, jogi, egyéb szaknyelvi profi szintű tréningjét, hosszú időre szóló nyelvi képzését, üzleti és protokoll események tolmácsolását. 

Vállalunk angol, német, magyar, olasz, orosz nyelvű kurzusokat. Iskolánk számos cégnél oktat szaknyelvet (lásd: Referenciák). A csoportok szakmai tananyagát a jelentkezők igénye szerint alakítjuk ki.
Mindig nyitottak vagyunk új csoportok indítására.

Pénzügyi, üzletviteli, jogi, orvosi, gyógyszerészeti, építőipari, vendéglátóipari és egyéb szolgáltatóipari, katonai szaknyelv oktatását, állásinterjúkra való felkészítését speciálisan felkészült, kiváló hazai és külföldi oktatók végzik. Ezen tanfolyamok legtöbbjének időpontját a tervezett menüben nem jelöljük meg, mivel egyénileg  rendelhető foglalkozásokról van szó. 

A Dover Nyelvi Centrum az Ágazati Párbeszéd Központ, a Beneficial Rt., a Bombardier MÁV, a Heineken Sörgyárak, a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola, a Coca-Cola Beverages, a Foglalkoztatási Hivatal, a Hunguest Hotels Zrt., az IBUSZ, a Keszthely Tour, a Knerr Nyomda, a Magyar Államkincstár, a Magyar Honvédség, a MÁV Zrt., a Nokia Hungary, az Országos Egészségbiztosítási Pénztár, a Pannon GSM, a Rehab Zrt., valamint a WESLIN Autógyár, megbízásából az alábbi vidéki városokban folytatott, illetve folytat nyelvtanfolyam szervezési és lebonyolítási feladatokat:

Balassagyarmat, Balatonkenese, Barcs, Bátaszék, Békéscsaba, Bükfürdő, Debrecen, Dombóvár, Dunakeszi, Eger, Gárdony, Gyomaendrőd, Gyöngyös, Győr, Gyula, Hajdúszoboszló, Hatvan, Hévíz, Kalocsa, Kaposvár, Kecskemét, Keszthely, Kiskunhalas, Kisújszállás, Komárom, Leányvár, Makó, Martfű, Mátészalka, Miskolc, Mohács,  Nagykanizsa, Nyíregyháza, Oroszlány, Ózd, Pécs, Püspökladány, Salgótarján, Siófok, Sopron, Szeged, Székesfehérvár, Szekszárd, Szolnok, Szombathely, Tapolca, Tata, Tatabánya, Törökszentmiklós, Valkó, Veszprém, Záhony, Zalaegerszeg.

VÁLLALATI és MAGÁN KIHELYEZETT TANFOLYAMOKAT, TESTRE SZABOTT NYELVI TRÉNINGEKET BÁRMILYEN IDŐPONTBAN VÁLLALUNK.

Beiratkozás: hétfőtől csütörtökig 9-től 18 óráig, pénteken 9-17 óráig, az V.kerület Bécsi utca 3. szám alatt (2 perc séta a Deák tértől).

Érdeklődni lehet  a 267 06 06 vagy a 267 26 26 -os telefonon, vagy email-en

 

A DOVER NYELVI CENTRUM A MAGYAR OLIMPIAI CSAPAT HIVATALOS TÁMOGATÓJA

A MAGYAR OLIMPIKONOK ISKOLÁJA

Várjuk szeretettel!

 

 

Beiratkozási lap és Képzési szerződés letölthető:

Beiratkozási lap és képzési szerződés letöltése
 

 

 

 

Dover Nyelvi Centrum | 1052 Budapest, Belváros, Bécsi utca 3. | 06 1 267 2626, 06 1 267 0606 | dover@dover.hu
További helyszínek: 1075 Budapest Király u. 9. | 1215 Budapest Csepel, Árpád u. 1. (Csepeli Munkásotthon)
Munkaügyi Központ Regisztrációs szám: 01-0268-04         Felnőttképzési engedély száma: E-000357/2014
sitemap | website by expattech