Az interneten is lehet tanulni
Rólunk Szolgáltatásaink Egyéb Információ
  
     
Egyéb szolgáltatások

 Ha Ön nyelvtudást igénylő állást keres, fontos, hogy állásinterjún őszintén, jó önismeretet és szakmai ismeretet árasztóan, biztos helyzet-átlátással tudjon megnyilatkozni.  A bizonytalanság benyomása ugyanolyan káros lehet, mint a túlzott magabiztosság keltése. Az álláskeresők elmondása szerint, megfelelő nyelvtudással, a magyarok könnyebben, őszintébben tudnak megnyilatkozni idegen nyelven. Ám így legyen!

*  *  *

Kiváló szakmai felvetések elsikkadnak gyenge előadási teljesítmény miatt. Tudományos kutatók szóbeli előadásai gyakran követhetetlenek, élvezhetetlenek, unalmasak a nyelvi megoldatlanságok miatt. A helyzet okozta idegesség, lámpaláz még tovább rontja a bizonytalanul, vagy rosszul beidegződött ismertetést.

Segítünk Önnek.

Konferenciára készülő tudományos kutatók élő előadásait betanítjuk. Kiejtési, intonációs, szó-  és mondathangsúlyozását begyakoroltatjuk. Felkészítjük, hogyan kezeljen váratlan helyzeteket, hogyan reagáljon váratlan kérdésekre.

Jelentkezését bizalmasan kezeljük.

 

Tanulási tanácsadás

Tanárainktól személyre szóló segítséget kap az Ön nyelvtanulási módszereivel, problémáival kapcsolatban. Ez a szolgáltatás természetesen ingyenes. Bármilyen nyelvtanulási problémája van, forduljon bizalommal nyelvtanárához, de felkeresheti Verasztó Lajost (+36 20 9716 777),
Magyari Katalint vagy Mód Ildikót a 267 06 06 vagy 267 26 26-os számon. Email elérhetőségeinket a  kapcsolat oldalon találhatja meg.

Dover Club

A Dover Nyelvi Centrum megnyitotta saját klubját, a Budapest VII. Kerület, Király utca 9. szám alatt. A klubban lehetőséget teremtünk órán kívüli nyelvgyakorlásra. A klub bármely hallgatónknak, tanárunknak, tanulócsoportunknak rendelkezésére áll, hogy ott nyelvtudással kapcsolatos kulturális eseményeket szervezzen. Az események szervezésével kapcsolatosan keressék Verasztó Lajost (email).

 

Dover Nyelvi Centrum | 1052 Budapest, Belváros, Bécsi utca 3. | 06 1 267 2626, 06 1 267 0606 | dover@dover.hu
További helyszínek: 1075 Budapest Király u. 9. | 1215 Budapest Csepel, Árpád u. 1. (Csepeli Munkásotthon)
Munkaügyi Központ Regisztrációs szám: 01-0268-04         Felnőttképzési engedély száma: E-000357/2014
sitemap | website by expattech