Az interneten is lehet tanulni
Rólunk Szolgáltatásaink Egyéb Információ
  
     
Csoportlétszám a Doverben

 

A sokaságban igazán jókedvem lelem, de a törpék sem voltak többen, csak heten!      

The more the merrier, but never more than seven plus one!

Csoportlétszám a Doverben


Nyelvtanulásnál az órán egy főre eső egyéni foglalkozási idő rendkívül fontos. A mondatszerkezetek, a kiejtés, az intonáció begyakorlása, készséggé tétele egyénre bontott foglalkozást igényel.  A Dover Nyelvi Centrum lakossági tanfolyamain valóban kis csoportban (maximum 8 fő!), hatékonyan tanulhat.  Kiscsoportban lényeges, minőségi többletet teremtő alkalma van az egyéni gyakorlásra.

Heti 3-4-6 órás lakossági tanfolyam esetén, az 5-8 főnél magasabb létszámú csoportban való nyelvtanulásról az a véleményünk, hogy - kevés, különleges célú és felállású kivételtől eltekintve - nem más, mint a tanulók pénz- és időpocsékolása.

Hiszen gondolja meg, hogy munka, család, egyéb gond és elfoglaltság mellett, mennyire tanulhat meg egy idegen nyelvet, heti 2x2, 45 perces órában, ha 9-10, vagy még több ember van egy csoportban. Még kóstolónak is kevés, és kóklerségnek tartjuk. Véleményünk szerint a nyelvtanulás kiscsoportos formában igazán eredményes.

Hét főnél nagyobb létszámú csoportot csakis intenzív, minimum 100 órás, vagy különleges rendeltetésű, tantervű, illetve finanszírozási specialitása miatt indokolt tanfolyamok esetén indítunk.

Mivel Önnek valószínűleg fontos, hogy ne csak tanulja, hanem meg is tanulja a nyelvet, lényeges, hogy kiscsoportban tanuljon. A hatékony oktatás és a használható nyelvtudás érdekében a Dover Nyelvi Centrum 1 (egyéni tanfolyamok) és 8 fő közötti csoportokat indít. Tandíjaink létszámfüggőek.

Ha figyelembe veszi a csoportlétszámot és az iskolánkban folyó nyelvtanulás eredményességét, látni fogja, hogy tandíjaink emberiek, nagyon kedvezőek.

Figyelem! Mielőtt nyelviskolát választ, feltétlenül érdeklődje meg tehát, hogy hányan lesznek az Önnek ajánlott csoportban.

További alapvetően fontos csoportlétszám-tandíj-óraszám viszonylattal kapcsolatos kérdésekhez kattintson a következő menüpontra: A tandíjról részletesen                                                                                           

Kérjük, gondosan tanulmányozza mellékelt, letölthető képzési szerződésünket és tandíjtáblázatunkat!

Dover Nyelvi Centrum | 1052 Budapest, Belváros, Bécsi utca 3. | 06 1 267 2626, 06 1 267 0606 | dover@dover.hu
További helyszínek: 1075 Budapest Király u. 9. | 1215 Budapest Csepel, Árpád u. 1. (Csepeli Munkásotthon)
Munkaügyi Központ Regisztrációs szám: 01-0268-04         Felnőttképzési engedély száma: E-000357/2014
sitemap | website by expattech