Az interneten is lehet tanulni
Rólunk Szolgáltatásaink Egyéb Információ
  
     
Beiratkozás

ablakA beiratkozás módja, feltételei:

 

Ha megtisztel bennünket azzal, hogy iskolánk hallgatója kíván lenni, kérjük együttműködését a végleges csoportlétszám és a létszámfüggő tandíj kialakításának ügyében.

 

A csoportlétszámot az iskola elveinek és az Ön választásának egybehangolásával alakítjuk ki. E kereteken belül a beiratkozás ideje alatt, esetleg még a tanfolyam kezdeti ideje alatt, az Ön által megjelölt vállalási kereten belül, történhet létszámváltozás. Ezért a tanfolyam létszáma, illetve a tandíj összege ez az idő alatt - hangsúlyozzuk: az Ön által vállalt kereteken belül - nőhet vagy csökkenhet. A 15 hetes tanfolyamok esetén a tanfolyam megkezdése utáni három héten belül, a létszám alakulása szerint, kérjük Öntől a tandíj végleges összegének rendezését. A beiratkozáskor azt kérjük, hogy a kisebb tandíjat (vagyis a nagyobb létszámnak megfelelő összeget)  fizesse be. Ha Ön a beiratkozáskor a kisebb létszámnak megfelelő nagyobb összeget befizette, és a létszám a megengedett kereteken belül nőtt, akkor Ön természetesen visszakapja a tandíj különbség összegét.

 

Befizetés módja: készpénz, kártya, illetve cégek részére átutalás is.  

 

Ha Ön tanfolyamot kíván ajándékozni valakinek, az adminisztrációs eljárásban segítségére leszünk. Hívjon minket, ha kérdése lenne!

 

Tel.: 06 1 2670606 

 

Hétfő-csütörtök 9-18, pénteken 9-17 óráig várjuk szeretettel irodánkban:

Budapest, V. kerület (Belváros), Bécsi utca 3.

 

Beiratkozási lap 2014.

Dover Nyelvi Centrum | 1052 Budapest, Belváros, Bécsi utca 3. | 06 1 267 2626, 06 1 267 0606 | dover@dover.hu
További helyszínek: 1075 Budapest Király u. 9. | 1215 Budapest Csepel, Árpád u. 1. (Csepeli Munkásotthon)
Munkaügyi Központ Regisztrációs szám: 01-0268-04         Felnőttképzési engedély száma: E-000357/2014
sitemap | website by expattech